Liten resumé vår-sommar 2022

Äntligen släpptes alla restriktioner och utställningssäsongen kunde ta fart igen. Inleddes i Malmö i april och avslutades i Bröndby 24 september. Lilly är den som blivit visad mest och oftast har hon varit 1a eller 2a i sin klass med ck. Malva ställdes ett fåtal gånger, hon har behövt växa i sig och få mer päls, avslutade säsongen med att vinna unghundsklass med ck och bli 4a bästa tik. Lilly var den enda jag hade med mig på senaste utställningen i Danmark och hon slog till med klassvinst, ck, reservcacib och CERT och med en kritik som är värd att ramas in. Så glad och tacksam för denna säsong. Blir förhoppningsvis någon enstaka utställning i vinter och ser fram emot nästa säsong som toppas med en Europautställning i Herning i maj.

Lilly 19 mån
Bröndby 24/9-22
Annons