Svävar på rosa moln

Och det tänker jag göra länge. Har haft en oförglömlig dag idag! Åkte till Hasslarp eftersom vi anmält oss till SSRKs utställning. Började med Saga som fick Excellent och fin kritik. Därefter var det Tuvas tur och tro det eller ej men hon vann en ganska stor öppen klass. Sen var det Vildas tur och bland 6 veteraner vann hon klassen. Så var det dags för bästa tik, först stod Tuva 1a men efter ett extra varv i ringen ändrade sig domaren och satte Vilda först och Tuva 2a. Men vad gjorde det Tuva vann sitt först cert i alla fall och 2 av mina tikar stod högst upp idag! Därefter vann Vilda över juniorhanen och blev Bäst i Rasen. Innebar att vi skulle delta i 2 finaler. Min Grand Old lady knep andra platsen i veteran-BIS och en 4e plats i stora Best in Show trots sina 10 år! Så fantastiskt. Tack för alla gratulationer och hejarop idag 🙏🏼 Vi firade med pizza 🍕och lite bubbel 🥂när vi kom hem!