Nya framgångar

Idag var en tidig morgon, vi skulle bege oss till Skottorp och den årliga Open Show arrangerad av Goldenklubben Halland. Dömde gjorde Lena & Christer Flodfält, kennel Sandgold.

Först ut var Holly som blev 1a i valp 6-9 mån och sen 3a bästa tik-valp. Därefter var det Sagas tur som blev 2a i juniorII men oplacerad i bästa tik men med en fin kritik. Därefter dömde jag Barn med hund. En enkel match idag med endast 2 startande.

Så var det lunchpaus och sen startade de med de vuxna hundarna. Jag visade Elvis och Blixten som Blev 2a respekt 3a men utan hp. Det fick Harry, L Hanson, som slutade 4a bästa hane. Stort GRATTIS, Bra jobbat!

Till sist ställde vi upp med en uppfödargrupp Som blev 1a med hp och en väldigt fin kritik. 

Tack för idag alla, valpköpare, medhandlers, övriga deltagare och inte minst arrangörerna för ännu en trevlig utställning, tack 🙏🏼